][بَطـّىآطّسٍ ويٍدّجًزَ بـىآلَجّبٍنّ ][

المقادير
500 جرام من البطاطس
100 جرام من الجبنه الشيد ر او البرميزان او الرومي
دقيق بقسماط + بيض ولبن
التوابل : ملح + فلفل ابيض
زيت للتحميـــر
طريقه التحضير
تقشر البطاطس وتقطع اربع قطع متساويه
بنسبه تسويه 90%
تبشر الجبنه ناعمه وتقلب مع التوابل
نقلب البيض مع اللبن وقليل من التوابل ونضع البطاطس المسلوقه بها وتقلب في الجبن المبشور وتترك جانبا
الطريقه
نحمر قطع البطاطس حتي اللون الذهبي .
طريقة التقديم
تقدم ساخنه مع الكاتشب او المايونيز حسب الرغبه

تقـديـري واحتـرامـي

رجيتــك لاتخلينـــي
|